7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste internet butikker tilbyder nu om dage en hel del forskellige leveringsmuligheder. En af favoritterne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså rigtig problemfri, samt desuden tillige den mindst kostelige fragttype.

Du bør også afveje for og imod at få varerne sendt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig typisk en tak mere pebret, men endda usædvanlig fleksibel. Den mindst kostelige mulighed for fragt er dog selv at hente pakken, men dette står og falder med at du befinder dig med kort afstand til netbutikkens tilholdssted.

Leveringstiden er jo rigtig vigtig hvis vi står og skal bruge din ordre straks, og af den grund er det temmelig afgørende at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato på den vedkommende vare.

De fleste internet webshops annoncerer levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, som trods alt nødvendiggør at ordren placeres forud for et fastsat tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produkterne på posthuset forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle internet outlets yder levering uden gebyr, men undertiden under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris. Derudover skulle man gribe den mest betalelige mulighed for levering, hvilket typisk – uanset om man befinder sig nær Roskilde, Nakskov eller Grindsted – vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

Leveringstiden er jo temmelig essentiel

Det er i dag særligt fremkommeligt for folk at finde information om priser i blandt diverse firmaer på nettet på maisonmalene.dk og herved har mange webshops ikke kunne lade være med at nedskære salgsværdien på varerne – til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange frembyde gratis fragt.

Men det kan imidlertid blive fordelagtigt at inspicere flere e-forhandlere efter rabatkoder forinden du handler, sådan at du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare regningen senere.

Forinden folk handler hos en e-forretning kunne man reelt have øje for virksomhedens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke super spændende.

Et nemt alternativ kunne derfor være at se hvorvidt internet forretningen er e-mærket, fordi det er en forsikring om at e-shoppen efterkommer de opstillede regler, tillige med at online virksomheden lejlighedsvis monitoreres af jurister som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Desuden får du mulighed for en håndsrækning, for så vidt du møder udfordringer i forbindelse med din shopping.

Ydermere anbefaler vi at køberen er vaks omkring de væsentligste forhold der har indvirkning på ordren, for eksempel hvilken bytteret e-firmaet garanterer. Her er det tillige relevant, at man altid sikrer ens faktura, således man en anden gang vil kunne bekræfte sin shopping, hvad end man er på gaveindkøb til en dreng eller pige.

En del internet outlets stiller garanti om dag-til-dag levering

Trustpilot tilbyder nogle værdifulde muligheder for at evaluere diverse tidligere køberes iagttagelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår internet forretningens bedømmelser før du bestiller.

Facebook fører til for øvrigt super ærlige løsninger til at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed. Her ser vi en række webshops hvor du kan notere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden må anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har tætte samarbejder med forskellige forhandlere på nettet hvor vi fremviser virksomhedernes varer, og tager imod provision når de personer vi sender videre realiserer et indkøb.

Fakta angående varer og online varehuse opretholdes hele tiden, men vi kan ikke give garantier imod forandringer der er blevet realiseret efter at vi sidst opdaterede de anvendte oplysninger.