7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række internet firmaer giver i dag diverse metoder til levering. Den mest benyttede er p.t. afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer dig. Leveringsformen er jo ret gnidningsløs, samt desuden tillige den mindst kostelige metode til levering.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være super afgørende forudsat man står og skal bruge pakken straks, og derfor er det bestemt klogt at du gransker leveringstiden for den respektive vare.

En række internet webshops stiller garanti om muligheden for dag-til-dag levering på en lang række produkter, men husk at det regnes ud fra at handlen laves før et angivent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen afsted forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Den mest prisbevidste leveringsmodel

Det er efterhånden virkelig bekvemt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på forskellige butikker på nettet og altså har flere internet selskaber i Danmark været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og samtidig til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde gratis fragt.

Det kan imidlertid blive tiden værd at kontrollere nogle enkelte online webshops efter rabat forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.

Man skal lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en forhandler på nettet reklamerer et produkt til salg for en salgspris som anses for grænseløst lav, så bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uoprigtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er dog dækket ind under en bestemmelse, hvilket redder en imod uærlige shops på nettet.

Før nogen handler på en internet handler behøver man på en vis måde have øje for e-butikkens forretningsvilkår, det er dog normalt en omfattende opgave.

En anden løsning kan derfor være at kigge om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en erklæring om at e-forretningen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden undertiden monitoreres af fagmænd som forstår reglerne på området. Derudover tilbydes du mulighed for at blive assisteret, såfremt du møder udfordringer med dit køb.

I øvrigt er det fornuftigt at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vedtægter der gælder for købet, som eksempelvis hvilken returneringsret virksomheden bruger. I den relation er det tillige essesentielt, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne bekræfte handlen, uanset om man skal shoppe til en kvinde eller mand.

Se hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket

Trustpilot leverer ganske anstændige genveje til at fortolke forskellige eksisterende konsumenters vurderinger og herved anbefaler vi, at du beser internet shoppens ratings før du lægger din bestilling.

Facebook præsterer på samme måde en del fine metoder til at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk forretninger på nettet hvor det er muligt at skrive en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi hjælper en stribe forretninger på nettet da vi publicerer firmaernes varer, og tjener honorar ifald de brugere vi sender videre fuldfører en transaktion.

Informationer omkring tilbud og internet forretninger opdateres rutinemæssigt, men det er ikke muligt for os at give garantier imod ændringer der potentielt er lavet efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.