7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere internet foretagender yder til alt held et stort udvalg af leveringsformer. En der er meget anvendt er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså særligt hensigtsmæssig, samt ofte ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.

Du bør alternativt beslutte dig for at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem en sjat mere bekostelig, men også meget fleksibel. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets hjemsted.

Masser af online forhandlere stiller garanti om 1 dags fragt på masser af varer, men det forudsætter at ordren aflægges inden et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet ordnet inden personalet drager hjemad.

Visse e-forhandlere garanterer fri fragt, men i reglen stiller det krav om at du handler for en præcis sum. Ellers bør du udvælge den mest betalelige fragtmetode, som i de fleste tilfælde – uanset om man bor i Fredericia, Hobro eller Hinnerup – vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Alverdens leveringsudgaver

Det er jo efterhånden i høj grad fremkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos forskellige firmaer på nettet hos Netto-Sat og så har massevis af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at mindske priserne på deres varer – til piger og drenge, og ligeså til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at sammenligne diverse e-firmaer efter udsalg inden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få fat i den laveste pris.

Man bør dog huske på, at såfremt en e-handler afhænder bedst i test varer til salg for en pris som kan ses som utopisk billig, så burde det ofte være et fingerpeg om en uærlig internet shop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en regel, som passer på køber overfor svindlende online selskaber.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at klare regningen senere.

Inden nogen køber hos en webbutik burde de ideelt set gennemløbe shoppens handelsvilkår, det er dog normalt ikke videre interessant.

Et nemt alternativ er at se nærmere på om e-firmaet er e-mærket, fordi det kan være et fingerpeg om at internet shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at internet shoppen tit overvåges af eksperter som er meget fortrolige vedtægterne på området. Desuden tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du møder dilemmaer i forbindelse med din handel.

Trustpilot forærer dig ganske anstændige muligheder

Trustpilot yder ultra uafhængige muligheder for at eftergå adskillige andre forbrugeres bedømmelser og derfor stiller vi forslag om, at du tager et kig på e-forretningens vurderinger inden du køber.

Facebook indebærer tilsvarende immervæk habile genveje til at få indsigt i internet selskabets kundefokus. Herinde er der en række internet outlets som giver folk mulighed for at offentliggøre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også kan bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Dette website er finansieret af annonceindtægter. Vi har samarbejder med forskellige internet varehuse derved at vi formidler forretningernes tilbud, og opnår betaling når den person vi sender videre udfører en ordre.

Orientering om varer og outlets på nettet understøttes fra tid til anden, men der tages ikke ansvar for rettelser der kan være lavet siden vi nyligst opdaterede websitets oplysninger.